Puber

STAVANGER

 • Cardinal
  Norges beste ølpub. De har 600 sorter tilgjengelig og en betjening som vet hva de holder på med. Cardinal har ligget på RateBeer sin liste over verdens 50 beste ølpuber i 6 år, respekt! Har fått smakt noen spennende øl her opp igjennom alle årene. Skal du kun innom en pub i Stavanger er jeg nesten nødt til å anbefale denne plassen, selv om jeg liker meg vel så godt og kanskje bedre i andre mindre ølpuber.
 • PåKornet
  En av de nyere ølpubene i Stavanger, de kombinerer god mat met øl og kaller seg derfor for en gastropub. Flotte kjellerlokaler, god mat for de som måtte ønske det og masse godt øl.
  Liker meg godt på denne plassen, her går det an å prate uten å bli overdøvet av høy musikk.
 • Gulating Pub
  Gulating vokser, og dette er siste tilskudd til Stavangers ølhunder. En liten koselig pub som ble pusset opp på rekordtid. God oversiktlig Untappd Meny av ølutvalget på store skjermer. 30 tappelinjer og godt flaskeutvalg. Tipp topp og tommel opp.
  Gulating har også ølutsalg i byen pluss i nærheten av Kvadrat.
 • ØST
  Øl Svette og Tårer. Liten pub i Stavanger Øst som har godt utvalg. Lervig Bryggeri er med i bildet, så de har alltid Lervigøl på tapp. Dukker stadig opp spennende Lervig øl i denne puben. De har selvfølgelig masse annet snadder også. Man kan også bestille seg mat (street food) fra Fortou som ligger rett ved siden.
 • Fargegata
  Hele denne gata yrer av liv, og her finner man flere puber med godt utvalg av øl.
  Tar du turen innom Stavanger på sommeren så skal du ikke se bort ifra at du kan ende opp i en av gatefestene som arrangeres her. Under Gladmat er hele gata som et stort utendørsdiskotek med DJ og tappetårn i gatene.

  • Bøker & Børst
   Digger denne plassen. Liten koselig café/pub med sjarm og godt utvalg av øl.
  • Cirkus
   Her går man om man vil ha godt øl og høy musikk. Flere sitteplasser en de andre småpubene, men som regel alltid fullt også 😉
  • Hanekam
   Nok en sjarmerende café/pub i fargegata.

SANDNES

 • Melkebaren
  Melkebaren har over 30 linjer med øl og godt flaskeutvalg, over 300 sorter øl. Flinke folk og et kjekt publokale. Har deltatt på noen ølrelaterte arrangementer på denne puben og de leverer hver gang. Skal du innom Sandnes anbefales denne puben!
 • NMBCo True North Bar
  En ølpub i forbindelse med kjøpesenteret Bystasjonen i Sandnes. Perfekt for deg som heller tar en øl mens fruen handler 😉
  Puben har samarbeid med NMBCo som er et mikrobryggeri i Leeds (Northern Munk Brewing Company). De har godt utvalg av øl og alltid godt utvalg fra nettopp NMBCo, som absoluttet brygger godt øl.

BRYNE

 • Mellombels Ølstove
  Bryne har også fått seg ølpub, og de har absolutt godt utvalg øl. Puben ligger midt i sentrum ved Bryne Torg.
  Har kun vært der en gang i forbindelse med en hjemmebryggerkonkuranse, og det skal de ha, virker som at de satser en del på nettopp det miljøet.